Veelgestelde Vragen

De kleding die je aantrekt, kies je zelf. Het is echter wel aan te raden sportieve kleding te dragen. Het is ook raadzaam om het weerbericht te bekijken en je hierop aan te kleden. Tevens hebben wij een validiteitsverklaring, waarin kledingvoorschriften per activiteit besproken worden.

Het is niet verplicht je te houden aan het minimaal aantal personen. Je bent van harte welkom met minder dan het minimaal aantal personen. Het is echter wel zo dat je betaalt voor het minimaal aangegeven personen.

Bij Outdoor Activiteiten Limburg bestaat er geen slecht weer. Je kunt echter wel slecht aangekleed zijn. Bij regen gaat een activiteit altijd door. Bij onweer schuilen we altijd even op het terrein onder een van onze overkappingen. Hierna gaan we na het ergste weer gewoon door met de activiteit. Je kunt je meestal kleden op het weer.

Een boeking is bij Outdoor Activiteiten Limburg definitief als er een contract naar jou is toegestuurd via e-mail. Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn (wat je wilt boeken en met hoeveel personen met daarbij  jouw contact- en adresgegevens). Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Nee dit mag niet. We hebben een eigen bar + catering. Hier kun je volop snacks, drinken en andere lekkernijen bestellen. Ook kun je bijvoorbeeld een complete lunch of BBQ boeken. Kijk hiervoor onder het kopje catering.

Ja, alle prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Bij ons zijn er een aantal plaatsen waar jij jezelf kunt omkleden. Er is beperkte douchemogelijkheid aanwezig. Tevens zijn er verschillende wasbakken met versstromend koud water waar jij jezelf kunt opfrissen.

Bij Outdoor Activiteiten Limburg kun je vooraf op rekening, contant of per pin op de dag zelf betalen. Wel wordt er (bijna) altijd een aanbetaling per bank gevraagd.

Ja, je speelt alleen met jouw eigen groep. Je speelt exclusief met jouw groep alleen op ons veld. Wij mixen geen groepen met elkaar.

Bij ons is het de regel dat je alcohol mag nuttigen na de activiteit. Als we merken dat je van tevoren alcohol genuttigd heeft, kan het zo zijn dat we je de activiteit weigeren, dit om veiligheidsredenen. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Ja, het is natuurlijk mogelijk een boeking te annuleren. Wel zijn er altijd kosten mee gemoeid. In geval van annulering tot uiterlijk 6 maanden voor aanvang van de activiteitdatum, bent u €50,- annuleringskosten verschuldigd. Als u 120 dagen of eerder voor het aanvangen van de activiteitdatum wilt annuleren kost dit u 50% van het totaalbedrag. Als u minder dan 45 dagen voor aanvang wilt annuleren dan bent u het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Als jouw vraag ontbreekt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer +31 (0)40 2572174 of via ons e-mailadres; info@outdooractiviteitenlimburg.nl.